Tragerkurser hösten 2018

Nu är flera av höstens Tragerkurser uppdaterade på Svenska Tragerföreningens kurssida. Extra speciell är den grundkurs i Trager som är inplanerad under sex dagar (två helger fre-sön) i november med Jan Fogel som kursledare.  

Benet vaggas mjukt och skönt www.trager.se

Här är en stor möjlighet för dig som är nyfiken på att lära dig mer om Tragers härliga, unika sätt att bli mjukare, rörligare och mer i balans till både kropp och själ. Grundkursen riktar sig till alla som är intresserade av personlig utveckling och känner en nyfikenhet av att integrera det med kroppskännedom, rörelse och avspänning. Det är också steg 1 i den längre utbildningen till diplomerad Tragerterapeut.

Prova-på-kvällar

Under hösten fortsätter vi att regelbundet arrangera prova-på-kvällar i Göteborg, Stockholm och på Tjörn. En introduktionskurs i Trager är även inplanerad den 22 september. På Tjörn kan du under hösten gå en kurs i Body-Spirit-Move som är en kurs med rörelse, musik, dans där Trager ingår som en naturlig del. Du kommer också att kunna träffa föreningens medlemmar på olika mässor runt om i landet. 

Mer lätthet och balans i livet

Planera redan nu hur du vill öka ditt välmående i höst. Trager erbjuder en möjlighet till mer lätthet och balans i livet genom rörelse, beröring, avspänning. Du hittar våra kurser på länken nedan. Undrar du över något kontakta Tragerinstruktör Jan Fogel, tfn 070-730 81 20, jan@studiofogel.se

Välkommen!

Länkar:
Tragerkurser 2018
Utbildning till diplomerad Tragerterapeut
___

Svenska Tragerföreningen
www.trager.se

/2018-06-11