Trager® kickoff 17 januari 2021

Söndag 17 januari hade Svenska Tragerföreningen en digital kickoff via Zoom för föreningens medlemmar.

Det var första gången vi hade en kickoff via Zoom och nio stycken deltog, både gamla och nyare medlemmar. Jan Fogel hälsade välkommen och ledde oss in i stillhet och lugn med "Hook-up". Efter presentation av deltagarna gjorde vi tillsammans mjuka rörelseövningar - MENTASTICS - med Ann-Charlotte Fogel. Det fungerade bra via Zoom och känslan av samhörighet och kontakt kändes tydligt genom den digitala rymden. 

Aktuell information från mötet

1I Årsmöte är söndag 21 mars kl 15.00 via Zoom. Kom med idéer/motioner till styrelsen hur vi kan jobba framåt. Kallelse skickas ut till föreningens medlemmar.

2) Ett smakprov på TRAGER® MENTASTICS. Ann-Charlotte planerar att ha MENTASTICS via Zoom för föreningens medlemmar söndag 14 februari kl 15.00-16.00. Mer information kommer. 

3) TRAGER® tutorials och handledning. Det går bra att boka in handledning och tutorials via Zoom med Jan Fogel.  

Mentastics hjälpte efter armbrott

Kickoffen avslutades med att Birgitta Hultqvist berättade och visade hur övningar med TRAGER® MENTASTICS hjälpt henne att komma tillbaka och snabbare bli rörlig och smidig igen, efter en olycka då hon bland annat bröt höger arm och skadade den andra i början av 2020.

Text: Birgitta Hultqvist

/2021-01-17

__

Svenska Tragerföreningen
www.trager.se