Hoppa till huvudinnehåll

Blogg & nyheter

Författad den 2023-04-05
Tack till alla sin besökte Svenska Tragerföreningens monter under Harmoni Expo.
Svenska Tragerföreningen på Harmoni Expo i Solna 25-26 mars 2023. Fr v: Birgitta Hultqvist, Ann-Charlotte Fogel, Jan Fogel och Åsa Lundell. Med i montern var även Olof Larsson.

För tredje gången var Svenska Tragerföreningen i mars 2023 med på mässan Harmoni Expo i Solna. En kul och intensiv helg med många fina möten och prova-på-Trager-sessioner. Fullbokat så gott som hela tiden.

Tack!

Tack alla som kom och besökte vår monter. Vi är redan anmälda till nästa Harmoni Expo som äger rum helgen 28-29 oktober 2023. Det ser vi fram emot!

Harmoni Expo

---

Författad den 2023-02-19

I snart tjugo år har Ann-Charlotte Fogel, danspedagog och diplomerad Trager® terapeut, haft återkommande sommarkurser i frigörande dans på Billströmska folkhögskolan på Tjörn. Hon kallar kursen för Body-Spirit-Move och den är i mångt och mycket inspirerad av de mjuka rörelseövningarna och tankesättet som finns i Trager® Approach.

Ann-Charlotte Fogel, danspedagog och Tragerterapeut, är kurledare för Body-Spirit-Move.
Ann-Charlotte Fogel, danspedagog och diplomerad Trager®terapeut, leder sommarkursen i Body-Spirit-Move på Tjörn.

- Det mesta i mitt sätt att arbeta är inspirerat av det mjuka och inkännande sättet som finns i Trager® Approach. De mjuka rörelserna och inlyssnandet är grunden i allt jag gör, berättar Ann-Charlotte. Hur kan den här rörelsen kännas lättare, mjukare, friare? Och ännu lättare, mjukare, friare än det här?

Kursen äger rum 26-30 juni 2023 och är för dig som önskar en retreat utöver det vanliga, där dansen/ rörelsen står i fokus med musik, som lockar dig att röra dig på ett nytt sätt.

Läs mer om kursen i Body-Spirit-Move här

Blogg >

---

Författad den 2022-11-11
Svenska Tragerföreningen på Harmoni Expo okt 22 - bokbord
På mässan Harmoni Expo sålde vi boken "En guide till Trager Mentastics - rörelse, beröring, avspänning". Boken är skriven av Milton Trager och Cathy Hammond och översatt till svenska av Agneta Pleijel. Foto: Birgitta Hultqvist

Svenska Tragerföreningen var med på mässan Harmoni Expo i Solna 29-30 oktober 2022 och gav Tragersessioner. Två intensiva och inspirerande dagar med fina möten och många som ville prova på Trager®. Bokningslistorna blev snabbt fullbokade. De besökare som var nyfikna och inte fick en tid på bänken kunde ändå få känna avspänning i armar och axlar genom att bli berörda ståendes.

Ett stort tack till våra medhjälpare i montern; Åsa Lundell, Birgitta Hultqvist och Maggi Ronnell som turades om att ge Tragersessioner samt Olof Larsson och Anna Engman. Tack även till alla er som kom och besökte oss på mässan.

Vi planerar att vara med på Harmoni Expo igen den 25-26 mars 2023.

Svenska Tragerföreningen på Harmoni Expo i oktober 2022. På bilderna ovan syns Trager® terapeuterna Åsa Lundell (bild 2) och Birgitta Hultqvist (bild 3). Foto: Svenska Tragerföreningen

LÄNKAR:
Svenska Tragerföreningen
Harmoniexpo
"En guide till Trager Mentastics - rörelse, beröring, avspänning"

----

Författad den 2022-10-07
Ny hemsida och blogg trager.se
Titta in på vår hemsida trager.se och följ oss gärna på vår blogg. Foto: Birgitta Hultqvist

Sedan en tid har Svenska Tragerföreningen en ny hemsida på trager.se. Vi utvecklar och uppdaterar den allt eftersom. Nu startar vi vår sida med Blogg & nyheter.

Välkommen!

---