Hoppa till huvudinnehåll

Blogg & nyheter

Författad den 2022-11-11
Svenska Tragerföreningen på Harmoni Expo okt 22 - bokbord
På mässan sålde vi boken "En guide till Trager Mentastics - rörelse, beröring, avspänning". Boken är skriven av Milton Trager och Cathy Hammond och översatt till svenska av Agneta Pleijel. Foto: Birgitta Hultqvist

Svenska Tragerföreningen var med på Harmoni Expo-mässan i Solnahallen 29-30 oktober 2022 och gav Tragersessioner. Två intensiva och inspirerande dagar med fina möten och många som ville prova på Trager®. Bokningslistorna blev snabbt fullbokade. De besökare som var nyfikna och inte fick en tid på bänken kunde ändå få känna avspänning i armar och axlar genom att bli berörda ståendes.

Ett stort tack till våra medhjälpare i montern; Åsa Lundell, Birgitta Hultqvist och Maggi Ronnell som turades om att ge Tragersessioner samt Olof Larsson och Anna Engman. Tack även till alla er som kom och besökte oss på mässan.

Vi planerar att vara med på Harmoni Expo igen den 25-26 mars 2023.

Svenska Tragerföreningen på Harmoni Expo i oktober 2022. På bilderna ovan syns Trager® terapeuterna Åsa Lundell (bild 2), Birgitta Hultqvist (bild 3). Foto: Svenska Tragerföreningen

LÄNKAR:
Svenska Tragerföreningen
Harmoniexpo
"En guide till Trager Mentastics - rörelse, beröring, avspänning"

----

Författad den 2022-10-10
Mässan Harmoni Expo i Solna 29-30 okt 2022

Välkommen att prova Trager® Approach på Harmoni Expo-mässan i Solna 29-30 oktober 2022. Svenska Tragerföreningen finns på plats i Solnahallen där vi bland annat kommer att ge Trager® prova-på-sessioner. Vi kommer även att sälja boken ”En guide till Trager Mentastics – rörelse, beröring, avspänning” av Milton Trager och Cathy Hammond som nu översatts till svenska av författaren Agneta Pleijel. En vacker översättning till ett fint mässpris!
Monterplats: Svenska Tragerföreningen, hall AB, rad 7 b
Pris Trager® prova-på-session: 20 minuter 250 kr. Bokningslista finns i montern. Betalning via Swishnr: 123 447 48 47.

Harmoni Expo - allmänt om mässan
Harmoni Expo - utställarsidan om Trager®
"En guide till Trager Mentastics - rörelse, beröring, avspänning"

Välkommen!

------

Författad den 2022-10-07
Ny hemsida och blogg trager.se
Titta in på vår hemsida trager.se och följ oss gärna på vår blogg. Foto: Birgitta Hultqvist

Sedan en tid har Svenska Tragerföreningen en ny hemsida på trager.se. Vi utvecklar och uppdaterar den allt eftersom. Nu startar vi vår sida med Blogg & nyheter.

Välkommen!

Kategori: