Hoppa till huvudinnehåll

Kurser i Trager® Approach 2023

Svenska Tragerföreningens kurser och även Tragerutbildningen äger rum hos Studio Fogel i Rönnäng på vackra Tjörn i Bohuslän. Vi är i en inspirerande och kreativ miljö i en studio som vid andra tillfällen även används som målarateljé.

Vy från hamnen i Skärhamn på Tjörn.

Målgrupp

Kurser i Trager® Approach riktar sig till alla som är intresserade av personlig utveckling och känner en nyfikenhet av att integrera det med kroppskännedom, rörelse och avspänning. Här finns kurser både för dig som går/ vill börja Tragerutbildningen och för dig som endast vill gå en enstaka kurs.

Vi uppdaterar kursutbudet för 2023 allt eftersom.

Kursdeltagare, instruktörer och medhjälpare på Tragerutbildningen som startade 2019.

Under vår och sommar när vädret tillåter arrangeras även kurser utomhus i trädgården hos Studio Fogel. Ann-Charlotte Fogel har också återkommande sommarkurser i frigörande dans och rörelse på Billströmska Folkhögskolan på Tjörn. Hon kallar sin sommarkurs Body-Spirit-Move där Trager Mentastics ingår som en naturlig del och bas.

Om Tjörn

Det finns mycket spännande att göra och att uppleva på Tjörn även utanför kurstid. Läs mer om Tjörn, sevärdheter, boende med mera på Tjörnportalen.

Övrigt

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående restriktioner, hygien och uppdaterar oss kontinuerligt. Under kurserna får deltagarna ta med sig egna lakan och handdukar. 

___

< Utbildning till Tragerterapeut
Om Svenska Tragerföreningen >