Hoppa till huvudinnehåll

Body-Spirit-Move sommarkurs - Tjörn

I tjugo år har Ann-Charlotte Fogel, danspedagog och diplomerad Trager® terapeut, haft återkommande sommarkurser i frigörande dans på Billströmska folkhögskolan på Tjörn. Hon kallar kursen för Body-Spirit-Move och den är i mångt och mycket inspirerad av de mjuka rörelseövningarna och tankesättet som finns i Trager® Approach.

Body-Spirit-Move med Ann-Charlotte Fogel, danspedagog och diplomerad Trager®terapeut.
Ann-Charlotte Fogel, danspedagog och diplomerad Trager®terapeut, leder sommarkursen i Body-Spirit-Move på Tjörn.

- Det mesta i mitt sätt att arbeta är inspirerat av det mjuka och inkännande sättet som finns i Trager® Approach. De mjuka rörelserna och inlyssnandet är grunden i allt jag gör, berättar Ann-Charlotte. Hur kan den här rörelsen kännas lättare, mjukare, friare? Och ännu lättare, mjukare, friare än det här?

Kursen äger rum 24-28 juni 2024 och är för dig som önskar en retreat utöver det vanliga, där dansen/ rörelsen står i fokus med musik, som lockar dig att röra dig på ett nytt sätt. En fantastisk möjlighet att låta din kropp visa dig vägen framåt. Vi dansar, rör på oss, spänner av, lyssnar, uttrycker allvar och lek. Livet är rörelse och vi följer med i alla dess riktningar. Då man går utanför sitt invanda rörelsemönster får man också förändrade tankar, som möjliggör och ytterligare förstärker potentialen till förhöjd livskvalité, kreativitet, energi och glädje. Det krävs inga förkunskaper eller åldersgräns för att delta i den här sommarkursen. 

Läs mer om kursen på Billströmska folhögskolans hemsida

Datum
24 juni - 28 juni (mån-fre) 2024, 5 dagar.
Frågor och anmälan

Vid frågor kontakta kursledaren Ann-Charlotte Fogel, a-c@studiofogel.se, 0732-46 81 17.

Anmälan via Billströmska Folkhögskolan 

Plats
Billströmska Folkhögskolan, Tjörn
Pris
Kurs med kost och logi: 6.200:- (inkl moms)